#110 Säsongens stora överraskning

 #110 Säsongens stora överraskning

Säsongen är slut men Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund tar givetvis inte podd-paus.

I det här avsnittet diskuterar vi kvalserieupplösningen. Är Kristianstad ett värdigt lag som kliver upp i Hockeyallsvenskan? Kommer de få licens? Hur kommer Almtuna färga i Hockeyettan? Det är bara några av ämnena som kommer upp på agendan.

Dessutom passar vi på att hylla Tranås, diskutera silly season och snacka om nykomlingar och en trolig serieindelning inför kommande säsong.

Vi belyser en spännande comeback, funderar kring vad det betyder att ”halva” Hanhals drar till Hockeyallsvenskan och fortsätter rikta fokus mot tränarrekryteringar (och egentligen vet vi att Glada Hudiks sportchef heter LaNger och inte Lager, hjärnsläpp).

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare