#99 Dispensderbyt

 #99 Dispensderbyt

Det är slutligen augusti och tiden när klubbarna börjar gå på is. Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund diskuterar givetvis lämpligheten att köra igång så här tidigt medan folket fortfarande smälter bort i sommarvärmen, men triggas ändå av svalkan i ishallarna.

Det blir givetvis fokus på sommarens stora snackisar. De nya elitlicensreglerna med de efterföljande nya dispenserna. Dessutom röt ju Hockeyettan till och ropade högt efter övergångsersättningar från Hockeyallsvenskan. Vilket vi applåderar. Vad gör man egentligen åt den rovdrift som pågår?

Dessutom snack om en hel rad intressanta värvningar och kontraktsförlängningar, det aldrig sinande bränslet inför de stundande derbyna mellan Kalmar och Nybro, IK Oskarshamns Hockeyettan-värvningar, skägg och en hel del annat livsviktigt.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare