#95 Recreation Hockey

 #95 Recreation Hockey

Efter en hårddiskkrasch, allehanda teknikstrul, tidsbrist och femtioåtta andra bortförklaringar är podden äntligen tillbaka.

I comebackavsnittet funderar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund över Västerås val att bryta med så många ur avancemangstruppen och diskuterar huruvida hungern för en ny attack mot Hockeyallsvenskan finns i Troja/Ljungby.

Det blir snack om Huddinges utrensning, den groende rivaliteten mellan Kalmar och Nybro, en egen disciplinnämnd för Hockeyettan och om Mariestad bör vara oroade över att ännu inte ha hittat ny tränare.

Dessutom är vi oense kring om nykomlingen Segeltorps satsning på mindre träningsdos är befriande välkommen eller oseriös, vi ställer frågan om Joakim Strandberg äntligen ska få spela nu och klurar på vad signingen av Robin Axbom betyder för Gripen. Bland en hel del annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare