Hade planer på utlandet – nu stannar poängkungen

 Hade planer på utlandet – nu stannar poängkungen

Han funderade över att dra utomlands för att testa vingarna, men nu står det klart att poängspelaren Fredrik Hansson stannar i Sverige.

Trotjänaren har skrivit på för två nya säsonger i Kristianstad.

– Vi är oerhört nöjda med att ”Hasse” stannar ytterligare två år i klubben. Han har varit en viktig spelare de senaste åren både via sina poäng men även de naturliga ledaregenskaperna som han besitter. Denna förlängning på två år ett viktigt budskap från klubben där klubben visar att vi återigen kommer ha ett väldigt bra lag och vill vara med och slåss i toppen. Samtidigt visar Fredrik med sin förlängning på två år vilket klubbhjärta han har och att han tror på den satsning vi kommer att göra, säger klubbens ordförande Christian Falk på Kristianstads hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare