Finsk poängspruta till söderserien

 Finsk poängspruta till söderserien

Nybro hämtar en tilltänkt spetsforward från grannlandet i öst inför den kommande säsongen.

Smålänningarna har skrivit kontrakt med den poängstarke finländaren Janne Kivilahti.

– Det känns väldigt spännande att komma till Nybro och spela i Vikingströjan. Jag har varit sugen på att spela i Sverige ett tag och tror att svensk hockey kan passa bra för mig i mitt spelsätt. Jag har hört mycket positivt om Nybro Vikings IF och jag har pratat med Sami Lehtinen om hur han vill att vi ska spela kommande säsong vilket jag gillade det som han berättade. Jag kommer att göra allt för laget genom att alltid göra mitt bästa både på och utanför isen. Jag förväntar mig att det blir en lång säsong för laget och att vi ska vara ett vinnande lag som aldrig ger sig, säger nyförvärvet på Nybros hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare