Målvaktsparet till kommande säsong är klart

 Målvaktsparet till kommande säsong är klart

Vid lunchtid på fredagen presenterade Tranås sin målvaktslösning för kommande säsong.

Klubben förlänger med Victor Johnson som en av målvakterna och värvar samtidigt in Fredrik Bergvik från Hanhals för att göra målvaktsparet komplett.

– Efter utlåningen några matcher från Mora säsongen 15/16 är jag väldigt nöjd nu att äntligen knutit till mig Fredrik till TAIF kommande säsong, efter två säsonger i Hanhals. Fredrik har haft en fantastisk föregående säsong och har verkligen tagit sitt målvaktsspel till en högre nivå. I Fredrik får vi en ambitiös och målinriktad kille som också kommer bidra med tävlingsinstinkt och viljan att varje dag utvecklas och vilja bli bättre. En tät och otroligt snabb målis som inger lugn i försvarsspelet. Kommer göra stora nytta både på plan och i omklädningsrummet, säger sportchefen Stefan Fransson på Tranås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare