Efter fyra säsonger – nu lämnar målvakten

 Efter fyra säsonger – nu lämnar målvakten

Han har varit en stor del av Köpings resa från division 2 till att vara etablerade i Hockeyettan, men nu lämnar målvakten Tomas Rydén klubben.

Det blev totalt fyra säsonger i Köping för Rydén som vaktade kassen vid 17 tillfällen den gångna vintern.

”Tomas kom till KHC säsongen 14/15 och har sedan dess stått närmare 100 matcher iklädd kransen. Redan från första säsong agera Tomas vägg när a-laget huserade i division 2 och var stor del i avancemanget till hockeyettan. Sedan dess har han varit en mycket stabil sista utpost när KHC har gått från att vara ett lag i botten utav tabellen till att kriga för en plats i all-ettan”, skriver Köping på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare