Blir kvar i ettan efter degraderingen

 Blir kvar i ettan efter degraderingen

Det blev respass ner i division 2 för Wings efter ett misslyckat kval, men en av lagets stora talanger blir kvar i Hockeyettan.

17-årige backtalangen Sebastian Lindström har gjort klart med Väsby inför kommande säsong.

– Sebastian är en ung back som jag ser stor potential i. Han har trots sin ringa ålder spelat en och en halv säsong i Hockeyettan och haft en ordinarie plats i backuppsättningen i Wings. Mot slutet av säsongen tillhörde han en av de få i laget som höll nivå med sitt mogna, noggranna och enkla spel. Vi tror stenhårt på honom och i vår stimulerande miljö är det egentligen bara upp till honom själv hur bra han ska bli – personligen tror jag det kan räcka långt, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare