Gjorde 40 poäng – skriver nytt kontrakt

 Gjorde 40 poäng – skriver nytt kontrakt

Efter att ha svarat för 40 poäng för andra säsongen i rad väljer forwarden Oskar Norlöv att skriva nytt kontrakt med Mariestad.

Anfallaren gjorde sina pinnar (fördelade på 14 mål och 26 assist) på 32 seriematcher och tillhörde lagets spetsspelare.

– En riktig poängspelare som utvecklat sitt spel sedan han kom till oss och det finns ännu mer att hämta ut. Har otroliga kvaliteter i offensiven och är en viktig kugge där. Men har också blivit starkare med pucken och i spelet utan puck så han är en mer komplett spelare nu. Levererar poäng också när han har en sämre dag, vilket också är en viktig egenskap, kommenterar sportchefen Ronny Johansson på Mariestads hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare