Lagkaptenen går i bräschen – förste man att skriva på

 Lagkaptenen går i bräschen – förste man att skriva på

Han är förste man att skriva på nytt kontrakt inför kommande säsong och därmed klar för sin åttonde säsong i klubben.

Lagkaptenen Julius Falkenbäck Bergkvist är klar för en fortsättning i Helsingborg.

– Julius storhet är egentligen lagspelet och han gör sällan en dålig match. Men det är också lätt att en spelare med hans egenskaper glöms bort för att han alltid är på plats. Vi pratade inför förra säsongen att han skulle spela mer för sig själv och det resulterade i fler mål och fler assist än någonsin för hans del i hockeyettan. I Julius får vi en lagkapten, hårt jobbande hockeyspelare och numera målskytt också, säger coachen Tim Brithén på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare