Stabile keepern skriver på för två år

 Stabile keepern skriver på för två år

Efter att ha bytt klubb från säsong till säsong tycks keepern Tobias Sandberg ha bestämt sig för att hitta lite trygghet.

Målvakten som gjorde en starkr säsong i Mariestad den gångna vintern har skrivit på en kontraktsförlängning med klubben.

– Tobbe vill vara med i vår jakt på allsvenskan och har skrivit på ett tvåårsavtal. Han kom till oss inför den här säsongen och har varit precis så bra som vi hoppades att han skulle vara. I playoffspelet gav han oss verkligen chansen att vinna varje match, så han var bäst när det gällde som mest. Han har dessutom en otroligt bra personlighet och är väldigt ambitiös och bockar därmed av alla våra önskemål på en spelare. Tobbe kommer att vara en uttalad förstekeeper också säsongen som kommer, säger sportchefen Ronny Johansson på Mariestads hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare