Sportchefen kliver åt sidan efter playoff-uttåget

 Sportchefen kliver åt sidan efter playoff-uttåget

Efter lång och trogen tjänst väljer sportchefen Joakim Johansson att kliva åt sidan i Kristianstad.

45-åringen har jobbat hårt under flera år och tagit laget en bra bit i playoff flera gånger, men nu är det dags att lämna över stafettpinnen till någon annan.

– Jag har under fem år jobbat för att försöka ta KIK till Allsvenskan, även om vi inte nådde ända fram så har vi gjort ett bra arbete på många plan. Det är väldigt få personer som vet hur mycket jobb som ligger bakom för att kunna bedriva den verksamhet som vi i Kristianstads IK gör idag. Jag känner att det är rätt tid för mig att avsluta och gå vidare. För KIK är det ett bra läge att någon annan får ta över nu när en ny plan ska sättas och nya målsättningar ska tas, säger han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare