Klar för allsvenskan efter poängstark säsong

 Klar för allsvenskan efter poängstark säsong

Säsongen som gick blev ett ordentligt genombrott för anfallaren Alexander Lunsjö. Nu lämnar han KRIF för Hockeyallsvenskan.

Den lovande 21-åringen slog igenom ordentligt i vintras och svarade sammanlagt för 63 poäng (24+39) på 48 matcher i seriespel och playoff. Det gjorde naturligtvis att han fick ögonen på sig och nu är han klar för spel med Almtuna nästa säsong.

– Vi ser fram emot att få jobba med Alexander under det kommande året. Har sett en del matcher som han gjort i år och i de matcherna har han varit mycket bra. Han har imponerat under året och det var väldigt många lag som ryckte i honom, så vi är glada över att vi kunde locka honom till Almtuna, säger sportchefen Björn Danielsson på den allsvenska klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare