En liten uppdatering kring podden

 En liten uppdatering kring podden

Vi vet att ni är ett gäng som sitter och väntar på avsnitt som aldrig kommer och vi är ännu mer frustrerade än vad ni är över den plågsamma radiotystnad som råder.

Men så här ligger det till.

Tekniken har helt enkelt inte varit med oss. Först kraschade datorn med all programvara som används för att svarva ihop avsnitten. När en ny burk var på plats och en lång kamp med att få befintlig utrustning att lira med nyare teknik vunnits uppenbarade sig under dagen nästa problem.

Vi kan kalla det Skype.

Det lilla programmet vars nya utförande (som tydligen verkar vara det de ska köra nu, gamla versioner göre sig icke besvär) inte samarbetar med det program som spelar in samtal.

Det fällde oss idag när vi ystert stod laddade till tänderna för att prata om Bodens skandaler, transferdeadline, kommande förkval och en väldig masa annat spännande. Fail. Det funkade inte.

Och där står vi nu.

På något sätt går det naturligtvis att lösa. Alla problem av den här arten går att lösa så länge man lägger ner tillräckligt mycket tid på dem.

Och tid är en extrem bristvara just nu.

Det kommer att komma fler poddar, men just nu sätter vi ingen tidsram för när. Risken är för stor att behöva skjuta det på framtiden en tredje gång. Vi kommer tillbaka när vi kommer tillbaka helt enkelt.

Jobbar på´t, och funderar samtidigt på om det kommer bli en tredje säsong av intervjupoddar med sköna karaktärer. Finns tiden efter säsongen finns definitivt viljan och då önskas förslag.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare