Klar för säsongens tredje Hockeyettan-klubb

 Klar för säsongens tredje Hockeyettan-klubb

Den storväxte anfallaren Jesper Bärgård är klar för sin tredje klubb för säsongen.

Forwarden inledde i Nybro, men fick inte vara kvar där och fortsatte då till moderklubben Enköping. Sedan det står klart att Enköping inte kommer få kvala vidare fortsätter nu resan, Bärgård har gjort klart med Borlänge.

– En stor och kraftfull forward som är lite grann det vi saknat. Vi har haft lite problem att ta oss in på buren mot lite tyngre lag och det tror vi att Jesper kommer att kunna bidra med. Just att ta sig in i boxen och vara obekväm framför motståndarnas målvakt är egenskaper vi hoppas dra nytta av, kommenterar sportchefen Mats ”Horndal” Johansson på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare