Tränarilska efter omdiskuterad tackling

 Tränarilska efter omdiskuterad tackling

Backen Erik Näslund fick lämna matchen mellan Vimmerby och Nybro på bår redan efter 55 sekunder på fredagskvällen, efteråt är båda lagens tränare ilskna.

Vimmerby-forwarden Robin Höglund tacklade Nybros Erik Näslund med blodigt och trist resultat. Höglund fick två minuter för boarding för förseelsen, det fick Nybro-tränaren Andreas Holfelt att ilskna till ordentligt.

– Personligen förstår jag inte att man kan ta en tvåa på den. Visst han missar och sätter sig i en dålig situation, men jag hade aldrig spelat en sådan kille mer i alla fall. Skickar man ut någon blodig över hela huvudet, nä, då hade jag aldrig satt in honom igen. Det har jag sagt till mina killar. Fullföljer man och tar huvudet, då tycker jag att det är för jävla ynkligt att sätta in honom igen,s a han till Dagens Vimmerby efter matchen med tydlig passning till Vimmerby-båset.

Det togs inte emot i god jord av Vimmerby-tränaren Tobias Jahr som svarade på Twitter:

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *