Stjärnan tvingas avsluta karriären

 Stjärnan tvingas avsluta karriären

Han kom hem till moderklubben som en spetsvärvning inför säsongen, nu tvingas Boden-stjärnan Viktor Lindgren avsluta karriären.

Den tungt SHL-meriterade anfallaren har haft en skadefylld karriär och missade bland annat hela förra säsongen. När han under hösten igen åkte på en knäskada blev det spiken i kistan för karriären.

– Det är med stor sorg i hjärtat som jag känner mig tvingad att ta det här beslutet. Jag har genomgått en liknande operation och rehabilitering på mitt andra knä och jag vet vilket jobb som krävs för att dels få ordning på knäet men även för att hålla sig i form. Sammantaget känner jag att jag tyvärr har haft lite för mycket skador under min karriär, det här skulle bli min 7:e längre rehabperiod och för att undvika framtida men väljer jag att lägga skridskorna på hyllan, kommenterar han på Bodens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *