#88 Tim Brithén

 #88 Tim Brithén

”Den dagen alla gillar dig, då står du inte för någonting”

Han fick med sig hockeyn hemifrån och har hunnit med att vara förbundskapten och coacha i så väl division 2 och Hockeyettan som SHL. I Mjörnbergs Trashtalk berättar tränaren Tim Brithén om sina många karriärstopp.

Men det blir naturligtvis också ett samtal om att vara brevbärare i Köpenhamn, att inte vara Mats Lusth, att få sparken i 30-årspresent, att automatiskt få samma rykte som sin far och ett lite annorlunda yrke som fångvaktare inom Kriminalvården.

Vi snackar om att vara hockeyns svar på Lars Lagerbäck, hur det gick till när han tog över Helsingborg, om känslorna kring situationen där han som tränare för Olofström attackerades av en egen spelare i båset och tiden som assisterande tränare i HV71.

Detta och väldigt mycket annat hör ni i avsnittet som ni hittar via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *