Backen är redo efter körtelfeber

 Backen är redo efter körtelfeber

Han har missat merparten av säsongsinledningen, men nu är Nybros backförvärv Fredrik Falk redo att ge sig in i hetluften.

Försvararen som värvades in från Väsby inför säsongen fick några byten i toppmötet med Kristianstad senast, men i övrigt har det varit dåligt med speltid i serieupptakten. Körtelfeber har hållit 21-åringen borta från spel, men nu är han tillbaka på banan för vikingarna.

– Jag känner mig hundraprocentig och det ska bli kul att köra i gång igen. Jag fick två byten senast, men det var väl inte jättelätt när man stått vid sidan en halv match och blivit kall och sedan hoppa in mot Kristianstad. Men det funkade okej tycker jag, säger han till Barometern.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *