Den unge anfallaren lånas ut

 Den unge anfallaren lånas ut

Forwarden Lukas Gustafsson är en del av Arbogas trupp, men kommer också att spela matcher med Hallstahammar i division 2 den här säsongen.

De två klubbarna har träffat en uppgörelse som innebär att 20-åringen när det finns behov kommer att dra på sig även division 2-gängets tröja.

– Detta är min första riktiga seniorsäsong. Jag ser den som en utvecklingssäsong och även om jag har en bra chans att ta en plats i laget under säsongen i Arboga så behöver jag speltid. Hallsta och Arboga har haft ett samarbete förut och Hallstahammar satsar verkligen. Det känns som en perfekt plats för mig att få den speltid jag inte kan få i Arboga just nu men också samtidigt göra det jag kan för att hjälpa Hallstahammar med sin satsning, kommenterar han på Hallstahammars hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *