Den SHL-meriterade forwarden spetsar nykomlingen

 Den SHL-meriterade forwarden spetsar nykomlingen

Det blir som det länge ryktats att nykomlingen Boden önskat, forwarden Viktor Lindgren är klar.

31-åringen som spenderat ett bra gäng säsonger i Rögle och där spelat så väl SHL som Hockeyallsvenskan och som även har flera SHL-säsonger med Luleå på meritlistan är klar för Hockeyettan-nykomlingen.

– Han har erfarenheten som krävs för att spela på en hög nivå. Han är ett föredöme för de yngre grabbarna. Vi har sju spelare som inte varit på en högre nivå än division 2. De får ett facit på vad som krävs, inte bara på isen utan även i gymmet och omklädningsrummet. Han betyder enormt mycket för vår organisation, säger Boden-tränaren Robert Nordberg till NSD.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *