Kanadensaren klar för sin tredje Hockeyettan-klubb

 Kanadensaren klar för sin tredje Hockeyettan-klubb

Den kanadensiske anfallaren Lucas Venuto gör ett nytt försök i Sverige.

Säsongen 15/16 representerade han Mörrum och vintern som gick anslöt han till Kristianstad där det bara blev 14 matcher innan parterna valde att bryta kontraktet. Men nu gör Venuto ett nytt försök i Sverige och har gjort klart med Borlänge till kommande säsong.

– Ett spännande tillskott, en målskytt som är utrustad med ett oerhört vasst skott. Han hade en bra säsong i Mörrum när han var där och vi räknar med att han skall producera poäng i det offensiva spelet, säger sportchefen Mats ”Horndal” Johansson på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *