Värvar forward från seriekollegan

 Värvar forward från seriekollegan

Lagbygget går vidare hos säsongens succélag Väsby som nu har ytterligare en forward på kontrakt.

Från seriekollegan Wings hämtas anfallaren Albin Karlsson.

– Albin är en spelare vi haft ögonen på ett tag. Han är en skridskostark högerfattad forward som har en gedigen hockeybakgrund. Han har bland annat spelat två säsonger i högsta collegeligan i USA vilket är ett riktigt bra kvitto på hans kvalitéer. Vidare har Albin visat en stor vilja att komma hit och fortsätta sin utveckling vilket vi värderar högt. Vi har stora förhoppningar att han i en bättre miljö ska blomma ut ordentligt även på svensk mark kommande säsong, säger sportchhefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *