Spetsforward väljer den östra serien

 Spetsforward väljer den östra serien

Väsby har landat en vass forward till kommande säsong. Jacob Eriksson är klar för klubben.

21-åringen som spenderat några säsonger i Djurgårdens juniorled inledde seniorkarriären med KRIF innan han den gångna vintern fick lite av ett genombrott som en av Kirunas främsta offensiva aktörer. Han avbröt dock säsongen i förtid uppe i norr på grund av personliga skäl och nu är han klar för Väsby till kommande säsong.

– Jacob är en hårt arbetande forward med bra size och väldigt fin speluppfattning. Lägg därtill att han har näsa för målet så förstår nog alla att han var ett hett transfermål som vi haft siktet inställt på en längre tid, kommenterar sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *