#26 Värva Per Ledin till Hockeyettan

 #26 Värva Per Ledin till Hockeyettan

Säsongen är över, men det finns trots att solen börjar leta sig fram väldigt mycket att snacka om i och omkring Hockeyettan. Silly season är ju i full gång.

Under våren och sommaren kommer Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund ge sig i kasst med att analysera och diskutera det mesta av det bästa om allt som händer i och omkring Hockeyettan.

I den första timmen blickar vi bakåt på de mest minnesvärda händelserna från säsongen 15/16, funderar kring vilka klubbar som ska bli affischnamn i Hockeyettan kommande säsong nu när SSK lämnat och lyfter fram så väl utropstecken som frågetecken kring hur många av klubbarna har värvat.

Henrik Skoglund för stå till svars för sitt märkliga playoff-tips (2-0 i matcher för Halmstad mot Södertälje), vi funderar kring vad som är grejen med att stora starka Hammarby knappt lockar någon publik och Henrik lanserar den vansinniga idén att värva Per Ledin till Hockeyettan.

Vi hyllar flera lagbyggen, blir oense om Borlänges framgång eller tillbakagång den kommande säsongen och kritiserar Östersunds strategiska beslut och det märkliga resonemanget bakom att skicka målvakten Johan Berge. Frågar oss varför ingen vill spela i Tyringe och funderar kring om Hudiksvalls satsning mot allsvenskan 2018 verkligen är rimlig.

Detta bland extremt mycket annat i en fullmatad timme som ni hör via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *